Foodtrucks

Foodtrucks

Voor de verschillende festivals op het Janskerkhof zijn we door het jaar heen regelmatig op zoek naar leuke foodtrucks die een bijdrage leveren aan het festival. Het type foodtruck en de voorwaarden voor deelname wisselen per festival. Hieronder een korte omschrijving van wat we globaal zoeken per festival. Je schrijft je onderaan de pagina in voor de pool, dan nemen wij contact met je op zo gauw we een passend plekje voor je hebben!

Fonteyn is een wijnfestival met allerlei verschillende foodtrucks. Wijn past bij een breed scala aan gerechten en we bieden dan ook een divers aanbod aan. Denk aan pizza, pasta, tapas, BBQ, maar ook Aziatische gerechten zoals Sushi, Thais en Vietnamees.

Utrecht’s Finest is een bierfestival. Bij Utrecht’s Finest serveren we BBQ gerechten. Dus mocht je een BBQ-truck hebben en de capaciteit om grote aantallen te bedienen. Meld je dan voor aan voor Utrecht’s Finest.

De edities van het Terrassen Festival zijn thematisch. Zo hebben we een voorjaarseditie die in het teken staat Japan en de zomereditie van de Caribien. Dit is wat breder en kan variƫren van Mexicaans, Surinaams, Antilliaans etc.

 

Schrijf hier jouw foodtruck in

2 + 4 =