In verband met het Corona-virus zijn landelijk alle evenementen t/m begin juni afgelast. Dit betekent helaas dat de eerste editie van het Terrassen Festival Utrecht niet doorgaat. Wij houden jullie via deze website en onze social media op de hoogte over de volgende editie! 

Opening Terrasseizoen

Ook wel klaar met het gebrek aan vitamine B? Wij kunnen in ieder geval niet wachten op die heerlijk zomerse terrasdagen! Samen met jou vieren wij dat het Utrechtse terrasseizoen weer is geopend!

Spring & Japan

Dit voorjaar staat in het teken van the land of the rising sun. Het Janskerkhof is dit weekend gevuld met Sushi, Sashimi, Okinomiyaki, Japanse cocktails, bieren, Sake en nog veel meer Japanse lekkernijen!

Vrijdag 27 maart 16.00 – 01.00   Zaterdag 28 maart 14.00 – 01.00   Zondag 29 maart 14.00 – 20.00

Pin/creditcard-only

Hou er rekening mee dat je op het festival enkel met de pinpas of creditcard kunt betalen. Het is festival is gratis toegankelijk. Let op! bij twijfel wordt er altijd om leeftijd gevraagd.

Glas

Om optimaal van je drankje te kunnen genieten en glas overlast te voorkomen betaal je 3 euro borg voor een glas bij je eerste bestelling. Deze borg krijg je weer terug bij het inleveren van het glas.

Muziek

Enkel oerutrechtse DJ’s zorgen voor de sfeer tijdens het Terrassen Festival Utrecht. Met de lekkerste plaatjes maken deze meesters van de draaitafel jouw terraservaring compleet!

Cocktailbar

In de cocktailbar worden de lekkerste Japanse cocktails voor jou gemaakt. Ken jij de Sake Mojito al? Of de Cherry Blossom Gin & Tonic?

Speciaalbier-/Wijnbar

In de Speciaalbier-/Wijnbar kan jij terecht voor Japanse biertjes, Sake, Pruimenwijn en natuurlijk gewoon een lekker glas wijn!

Eten

Food Escape

Food escape maakt Okinomiyaki. Deze hartige ‘pannenkoekjes’ zijn een echt Japanse delicatesse!

Popcorn Shrimp

Yoshi Mizuni maakt Popcorn Shrimp. Overheerlijke Sushi met ‘gepofte’ garnalen. Lekker!!